Proiectoare montate pe sina si accesorii

Proiectoare montate pe sina | LED Market

Proiectoare montate pe sina si accesorii

Au apărut recent, au câștigat imediat popularitate. Modelele prezentate în această secțiune se disting prin multifuncționalitate, simplitate și ușurință de instalare, o varietate de efecte de iluminare. Există o gamă largă de sisteme de care diferă în funcție de producător, preț, tipul de șină, design, culoare și dimensiune.

Sunt 55 produse.

Se afiseaza 1-12 din 55 produs(e)

Filtre active

track_spot

Luminile de șină - o nouă tendință de modă în domeniul iluminatului. Acestea sunt convenabile de utilizat pentru iluminare de fundal, deoarece vă permit să setați cu exactitate și cu precizie accentele de lumină necesare.
Un astfel de echipament arată impresionant și elegant. Potrivit pentru utilizare la domiciliu, în spații comerciale, spații de birouri.

Construcție proiector pe sina

Echipamentul de iluminat prezentat are un design concis. Merge cu aproape orice stil de design interior - de la tehnologie înaltă și minimalism până la retro și mansardă. Sistemele de trasee cu diode sunt potrivite pentru iluminarea bucătăriilor, sălilor de mese și camerelor de zi. Acestea arată mai ales organic dacă camera este îngustă și lungă.
La cererea utilizatorului, acesta poate fi conectat la un panou de control special care controlează rezistența luminii emise (funcție de întunecare) și vă permite să-i schimbați culoarea. Pentru spațiile de locuit mici, vă recomandăm utilizarea unor pivotări de tavan. Dimensiunile compacte, instalarea ușoară și funcționalitatea permit utilizarea unor pete de tavan în aproape toate camerele cu orice înălțime a tavanului

Adresă

LED market B-ul. Bucurestii Noi 177 012369 Bucuresti Romania

Suna-ne:

+40 747 425 836

Trimite-ne un e-mail:

sales@ledmarket.eu

Harta


New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password