cart10 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Compania LED MARKET

Compania „Led Market” a fost înfiinţată în anul 2004 şi a crescut odată cu dezvoltarea noilor tehnologii de iluminare LED. Pe piaţa R. Moldova suntem pioneri în acest domeniu cu o vastă experienţă în elaborarea şi fabricarea produselor de iluminat LED. Oferim clienţilor noştri confortul, experienţa şi posibilitatea de a alege lumină de înaltă calitate pentru ai face să se simtă mai fericiţi, mai siguri în activităţile zilnice pe care le desfăşoară în spaţii publice, spaţii profesionale sau acasă . Sortimentul vast al produselor LED îmbinat cu cele mai noi tehnologii oferă posibilitatea abordării individuale a fiecărei solicitări venite din partea clienţilor noştri pentru diferite spaţii ce necesită a fi iluminate:

Iluminare casnică

Iluminatul pentru ”Acasă” permite crearea unei ambianţe plăcute cu corpuri de iluminat LED care vor reda întocmai iluminatul natural, influenţând stările de spirit şi creând cea mai bună experienţă pentru clienţii noştri. Produsele din această categorie au o durată de viaţă de peste 30000 ore, nu conţin metale grele, şi nu sunt dăunătoare mediului înconjurător. Varietatea produselor din categoria pentru ”Acasă” oferă posibilitatea modelării acestora ca formă, culoare şi modalitate de montare pentru a corespunde cerinţelor de design ale clienţilor.

Iluminare comercială

Produsele din această categorie sunt de o eficienţă energetică înaltă, fluxul de lumină este îndreptat nemijlocit către obiectul ce necesită a fi iluminat reflectând maximal culorile naturale ale acestuia. Durata mare de viaţă, costurile minime de deservire oferă produsului un raport optim dintre calitate şi preţ.

Iluminare industrială

Spaţiile de producere, depozitele, halele, zonele de asamblare ale produsului finit necesită o iluminare puternică pentru eficientizarea proceselor de lucru. Durata mare de viaţă şi rezistenţa produselor din această categorie oferă posibilitatea angajatorului să organizeze procesele de lucru în câteva ture.

Iluminare pentru oficii

Produsele din această categorie vor crea o atmosferă plăcută de lucru pentru angajaţi iar sistemele complete de comandă analogică sau digitală vor da posibilitatea angajatorului să controleze individual mii de puncte de lumină, optimizând astfel costurile şi cheltuielile.

Iluminare decorativă

Iluminatul decorativ/arhitectural oferă ” a doua viaţă” clădirilor, monumentelor istorice, podurilor, creând amintiri, conferind atractivitate şi creativitate obiectivelor iluminate. Astfel oraşele devin mai atractive pentru diverse activităţi, afaceri, divertisment. Conectarea la un sistem de gestionare inteligent, versatilitatea de poziţionare a surselor de lumină, luminile ambientale, vor face jocul de culori mult mai atractiv.

Iluminare pentru crestere plantelor

Produsele din această categorie au fost concepute pentru accelerarea creşterii plantelor. Acum producătorii de legume şi zarzavaturi, flori, seminţe, au posibilitatea să ilumineze spaţiile de creştere a plantelor pe aceiaşi durată pe parcursul întregului an cât şi pe timp de noapte asigurând procesul de fotosinteză şi micşorând durata de creştere a plantelor.

Iluminare stradală

Pentru a transforma aspectul şi impresia oraşelor pe timp de noapte, pentru a spori siguranţa locuitorilor/pietonilor, pentru a oferi confort pe timp de noapte conducătorilor auto, Led Market a elaborat corpurile de iluminat stradal care pot fi ajustate în funcţie de mediul sau spaţiul ce necesită a fi iluminat. Astfel corpul de iluminat stradal va fi modelat după următoarele criterii: înălţimea pilonilor pe care va fi montat corpul de iluminat, distanţa dintre piloni, lăţimea părţii carosabile şi a părţii pietonale, existenţa trecerilor pietonale, fluxul pietonilor şi a autovehiculelor. Dispersia optimă a luminii va fi asigurată cu ajutorul lentilelor optice iar posibilitatea conectării sistemului de iluminat stradal la un sistem inteligent va facilita supravegherea şi controlul de la distanţă a corpurilor de iluminat.


Dispunem de personal calificat

Pentru a oferi consultanţă profesională şi abordare individuală fiecărui client. Studiul de caz şi calculele pentru eficientizarea consumului de energie vor fi efectuate de către specialiştii Led Market într-un termen restrâns. Digitalizarea iluminatului LED, implementarea sistemelor inteligente de iluminat vor micşora consumul de energie cu peste 70%. De asemenea oferim servicii de analiza a sistemului de iluminat existent, demontarea sistemului vechi de iluminat şi montarea sistemului de iluminat LED, toate aceste servicii vor permite clienţilor noştri optimizarea cheltuielilor pentru schimbarea sistemului de iluminat clasic pe unul LED. Termenul de garanţie pentru produsele LED Market este unul generos, oferim de asemenea servicii de mentenanţă atât pe perioada garanţiei cât şi pe perioada post garanţie. Led Market se dezvoltă dinamic, mereu în pas cu noile tehnologii din domeniu, produsul finit prezentat clientului este rezultatul multor cercetări îmbinate cu procesele inovative de producere. Automatizarea proceselor de producere este prioritatea noastră pentru a oferi clienţilor noştri produse de calitate, competitive atât pe piaţa Republicii Moldova şi pe pieţele internaţionale.

Led Market dispune de echipamente performante pentru:

• Proces SMT ( SMT pentru Produse Electronice cu o capacitate de producție ie care permite asamblarea a peste 40 de componente montate la suprafație ă (SMT))
• Echipament de dispensare (Echipament de dispensate lichidelor cu unu sau mai multe componente pentru majorarea nevilului de protectie (IP) a produselor)
• Echipament de sudare si formare a corpurilor de iluminat
• Microscoape electronice cu majorare 2000x pentru cercetarea riguroasa a proceselor de sudura a ledurilor cit si cercetarea cristalelor led la propriu.
• Microscoape electronice cu majorare 2000x pentru cercetarea riguroasa a proceselor de sudura a ledurilor cit si cercetarea cristalelor led la propriu.

Led Market dispune de echipamente performante pentru:

Necesită o abordare specifică, iar pentru a răspunde solicitărilor clienţilor folosim echipament fotometric de testare şi analiză a produsului LED care ne permite evaluarea randamentului produsului pentru a corespunde cerinţelor. Totodată echipamentul fotometric de testare ne permite analizarea produselor noastre stabilirea eficienţei acestora precum şi durabilitatea lor, pentru a corespunde necesităţilor clienţilor noştri.

Va așteptam cu drag!

Shopping Cart

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4